HOME  |  BEDRIJF  |  AANBOD  |  NIEUWS  |  INFO-AANVRAAG  |  CONTACT
 

Een overzicht van nieuwsberichten

Diploma Roos van Leary

"Na een dagopleiding en een driedaagse masteropleiding doorstond ik het theoretische examen met glans en het praktische examen met veel zenuwen. In een gesprek van één uur mocht ik aan Anne-Lies Hustings en Bert Van Dijk laten zien wat ik waard was. Wederom heeft het me verbaasd hoeveel informatie er uit de ICL-R tests te halen is. Een gesprek aan de hand van zo'n ICL-R test kan inzichten geven, angsten wegwerken, confronteren en verrassen." 

Vanaf nu is tfd bekwaam en capabel om voor hun klanten de ICL-R tests te gebruiken. De resultaten kunnen in teamverband verheldering geven of in een persoonlijke gesprek nieuwe inzichten brengen.terug
Dankzij de samenwerking tussen tfd en de KMO portefeuille, kan u tot de helft van het factuurbedrag aan subsidies terug krijgen.
tfd behaalde de Qfor certificering. Qfor is een kwaliteitscertificering die zich specifiek richt tot training- en consultingorganisaties.
tfd en Liss zijn partners en bundelen hun expertise. Zo kunnen ze samen totaaloplossingen aanbieden op strategisch, tactisch en operationeel sales niveau.
tfd en Sports2Business zijn partners. Paul Van Den Bosch geeft voor tfd businessconferenties waaruit blijkt dat de sportwereld en het bedrijfsleven veel gemeen hebben.
Copyright © 2011 - www.tfdtraining.be