HOME  |  BEDRIJF  |  AANBOD  |  NIEUWS  |  INFO-AANVRAAG  |  CONTACT
 

Een overzicht van nieuwsberichten

5 misvattingen bij het nastreven van uw doel
...en of uw vaardigheden minstens even goed zijn als de anderen die dit doel hebben. Als die voorwaarden zijn vervuld, moet u vooral zorgen dat u niet in een van deze 5 valkuilen trapt.
  1. De “hard werken”-misvatting: geloven dat u uw onvolkomenheden kunt compenseren door extra hard uw best te doen.
  2. De “verstand”-misvatting: denken dat algemene intelligentie zich vertaalt in specifieke competenties.
  3. De “ophemel”-misvatting: ervan uitgaan dat uw specifieke talent om de een of andere reden specialer is dan dat van uw rivalen.
  4. De “passie”-misvatting: veronderstellen dat u sowieso ergens goed in bent omdat u het graag doet of omdat het zo enorm belangrijk voor u is.
  5. De “als ik het maar hard genoeg wil”-misvatting: uzelf overtuigen dat het succes (althans voor u) wel vanzelf komt.

Bron: Harvard Business Reviewterug
Dankzij de samenwerking tussen tfd en de KMO portefeuille, kan u tot de helft van het factuurbedrag aan subsidies terug krijgen.
tfd behaalde de Qfor certificering. Qfor is een kwaliteitscertificering die zich specifiek richt tot training- en consultingorganisaties.
tfd en Liss zijn partners en bundelen hun expertise. Zo kunnen ze samen totaaloplossingen aanbieden op strategisch, tactisch en operationeel sales niveau.
tfd en Sports2Business zijn partners. Paul Van Den Bosch geeft voor tfd businessconferenties waaruit blijkt dat de sportwereld en het bedrijfsleven veel gemeen hebben.
Copyright © 2011 - www.tfdtraining.be