HOME  |  BEDRIJF  |  AANBOD  |  NIEUWS  |  INFO-AANVRAAG  |  CONTACT
 

Een overzicht van nieuwsberichten

tfd breidt uit!

Vanaf 1 januari 2012 zal Lies Bulteel het team van tfd versterken.  Lies Bulteel

'Ik kijk al uit naar deze nieuwe uitdaging. Het boeit me enorm om aan te reiken wat mensen nodig hebben om te groeien in hun job. Met mijn ervaring als shopmanager kan ik zeer realistische situaties schetsen waar verkopers en managers vandaag mee geconfronteerd worden.'

Lies Bulteel studeerde Marketing aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Na een korte carrière als accountmanager koos zij voor een retailomgeving. Gedurende 8 jaar ontwikkelde zij zich tot één van de beste shopmanagers in een top 10 winkel bij een multinational. Haar oplossingsgerichte, commerciële en klantvriendelijke aanpak in combinatie met optimisme,  geloof in groei en consequent handelen hebben steeds tot uitstekende resultaten geleid.terug
Dankzij de samenwerking tussen tfd en de KMO portefeuille, kan u tot de helft van het factuurbedrag aan subsidies terug krijgen.
tfd behaalde de Qfor certificering. Qfor is een kwaliteitscertificering die zich specifiek richt tot training- en consultingorganisaties.
tfd en Liss zijn partners en bundelen hun expertise. Zo kunnen ze samen totaaloplossingen aanbieden op strategisch, tactisch en operationeel sales niveau.
tfd en Sports2Business zijn partners. Paul Van Den Bosch geeft voor tfd businessconferenties waaruit blijkt dat de sportwereld en het bedrijfsleven veel gemeen hebben.
Copyright © 2011 - www.tfdtraining.be