HOME  |  BEDRIJF  |  AANBOD  |  NIEUWS  |  INFO-AANVRAAG  |  CONTACT
 

Een overzicht van nieuwsberichten

Sales Power

“Alles wat aandacht krijgt, groeit” is een bekende quote die maar al te waar is.

Waarop richt jij vandaag je aandacht? Gegarandeerd dat het een succes wordt.
Hoe werkt het? Sporters weten het al veel langer: daar waar je focus is, zal je succes om de hoek liggen.

Wat zijn de resultaten die jij vandaag wil halen? Waarop ga je vandaag extra letten zodanig dat je doelstelling gehaald wordt?
Begint je dag met geluk of is geluk een bewuste keuze aan het begin van je dag? Het geheim is dat jij de keuze hebt en zo werken ook de wetten van het leven. Jij kan elk moment kiezen waarop je wil focussen en zo beïnvloed je je eigen instelling. Jij kiest waaraan jij wil denken. Maak de proef op de som en probeer het een keer uit. Is verkoper zijn een rol of breng je werkelijk waarde in het helpen van klanten? terug
Dankzij de samenwerking tussen tfd en de KMO portefeuille, kan u tot de helft van het factuurbedrag aan subsidies terug krijgen.
tfd behaalde de Qfor certificering. Qfor is een kwaliteitscertificering die zich specifiek richt tot training- en consultingorganisaties.
tfd en Liss zijn partners en bundelen hun expertise. Zo kunnen ze samen totaaloplossingen aanbieden op strategisch, tactisch en operationeel sales niveau.
tfd en Sports2Business zijn partners. Paul Van Den Bosch geeft voor tfd businessconferenties waaruit blijkt dat de sportwereld en het bedrijfsleven veel gemeen hebben.
Copyright © 2011 - www.tfdtraining.be